dijous, 4 de juliol del 2013

La Champions Vic i l’alimentació saludable en l’esport omplen la pista del Centre Cívic del Montseny




El passat divendres 28 de juny al centre Cívic del Montseny va tenir lloc la primera festa inaugural de la Champions Vic, on es van trobar per primer cop tots els nens  i nenes, entrenadors i àrbitres que participen en aquest torneig de futbol. La festa va ser presentada pel regidor de pla de barris Josep Rafús, el qual  va donar la benvinguda als participants. Seguidament, el Taller d’Ocupació de dinamització comunitària, organitzadors de la festa inaugural , va inicià la jornada amb una dinàmica per treballar els valors del torneig.

A continuació els equips participants van tenir la oportunitat de presentar-se davant de la resta d’assistents, i fer-se la foto. Abans de donar lloc al berenar es va realitzar una foto de grup. Després l’alumnat de la Casa d’Oficis van fer una xerrada sobre l’alimentació i l’esport. Aquests també van ser   els encarregats de preparar un berenar saludable, que va ser servit pels alumnes  de ViaJove.


Finalment, es va acabar l’acte donant pas a l’inici del campionat  que  comença el dia 2 de juliol i finalitzarà amb la festa de cloenda el 25 de juliol.